Biobased Galerij armatuur

Biobased Galerij armatuur

Ben je als woningbouwcorporatie, vereniging van eigenaren of vastgoedbeheerder op zoek naar een verlichtingsarmatuur voor in de portiek of op de galerij? QUALEDY heeft hiervoor een armatuur ontwikkeld die gemaakt wordt van biobased kunststof, kunststof vervaardigd uit olifantengras. Dit unieke biobased galerij armatuur heeft een directe CO2 reducerende functie aangezien de opgeslagen CO2 voor langere tijd blijft opgeslagen in de armatuur. Een zeer milieuvriendelijk alternatief voor de armaturen vervaardigd uit vervuilende aardolie kunststoffen.

Dit duurzame galerij armatuur is geschikt voor onze QUALEDY T5 LED buisjes en onze LED noodverlichting buisjes (incl. zelf testende accu). Hierdoor is dit het meest eenvoudige armatuur in de markt qua installatie en toekomstige vervanging van de lichtbron.

Een grote win voor zowel het milieu als de portemonnee is de eenvoudige vervanging van de lichtbron, waardoor elke 5-7 jaar de armatuur een tweede en derde levensduur krijgt.

Doordat de afmetingen gelijkwaardig zijn aan de huidige standaard rechthoekige armaturen is er bij vervanging geen schilderwerk vereist.

Download de brochure Biobased Galerij armatuur!

Nieuwsgierig geworden?

Download de brochure of bel direct met 0513-210111 voor meer informatie!
Download Brochure

Stuur een download link naar:

Ik bevestig dat ik het privacybeleid heb gelezen en ermee akkoord ga.